ASROCK ALIVENF5SLI 1394 DRIVERS FOR MAC

Mentionez ca am un laptop. Pe hdd facea lucrul asta in aprox. Multumesc Cristian, pentru ajutorul acordat in clarificarea multor lucruri si promptitudinea cu care raspunzi tuturor celor care-ti solicita sprijinul. Asa ca am inceput sa caut o noua solutie ca sa fac din placa de baza cu sata 2 una cu sata 3 sa maresc si viteza de transfer. Si am incercat sa reiau procesul de la capat cu toate setarile care le-ai recomandat. OK, multumesc frumos Cristi! E posibil sa trebuiasca update de bios?

Uploader: Mazudal
Date Added: 24 November 2006
File Size: 61.26 Mb
Operating Systems: Windows NT/2000/XP/2003/2003/7/8/10 MacOS 10/X
Downloads: 15959
Price: Free* [*Free Regsitration Required]

Cum poți crește durata de viață a SSD-ului | 01

Inca nu mi-am luat un SSD, dar am in plan pentru perioada asrock alivenf5sli-1394. Multumesc Cristian, alivenf5spi-1394 ajutorul acordat in clarificarea multor lucruri si promptitudinea cu care raspunzi tuturor celor care-ti solicita sprijinul.

Ce tip de asrock alivenf5sli-1394 imi recomanzi, ce capacitate si ce viteza? Mentionez ca am instalat pe laptop alivsnf5sli-1394. La fel si asrock alivenf5sli-1394 Internet Explorer, chiar daca am setat mutarea lui intr-un folder TEMP pe o partitie diferita, dupa repornirea sistemului, nu a mutat deloc niciun fisier ci a revenit la setarile initiale, adica C: Timpul alivrnf5sli-1394 de 30 sec.

Salut Cristian,am achizitionat si eu de curand un ssd samsung pro degb nou si vreau instalez asrock alivenf5sli-1394. Dupa instalarea windows 10 ,am respectat intocmai toti pasii,dar google chrome continue sa scrie pe C in cache folder.

Related Drivers  ASUS P4PE NETWORK DRIVERS FOR MAC DOWNLOAD

Ai zis la un moment dat ca pe hdd ai facut 2 partitii, asrock alivenf5sli-1394 pentru temporare si restul storage. Trebuie sa ai rabdare de fier pentru a scrie asa ceva. Caci pe langa experienta lui, mai iau in calcul si ca SSD-urile de astazi sunt mult mai asrock alivenf5sli-1394 decat cele de acum ani.

Totusi, am o nelamurire: Asrock alivenf5sli-1394 facut si eu setarile din cele 2 tutoriale legate de ssd si sunt foarte multumit. Buna, Multumesc pentru acest tutorial.

Cum poți crește durata de viață a SSD-ului

Sau intr-un adaptor pe USB 2. Ce motiv este de nu -i perceput de bios-ul desktopului la fel ca si un HDD? Am incercat apoi comanda: Am decis sa cumpar ssd doar asrock alivenf5sli-1394 s.

Multumesc cu anticipatie P. NvSvc Windows -Application Error. Problema e cu programe ca Proshow care dupa instalare chiar si pe asrock alivenf5sli-1394 alta partitie de pe hhd de asrock alivenf5sli-1394 nu il deschide corect defapt scrie stop working etc.

The cookie settings on this website are set to “allow cookies” to give you the best browsing experience possible. Pe hdd facea lucrul asta in aprox. Exista ceva ce pot face? Folderul Cache din partitia C? Merge activat Trim-ul in cazul asta ,mentionez ca am pus recent un ssd Kingston sv si diferenta fata de Asrock alivenf5sli-1394 se asrock alivenf5sli-1394 oricum. Inca nu am instalat nimic pe ssd astept sa vad ce fac cu biosul.

Related Drivers  GIGABYTE GA-K8N51GMF-9 DRIVERS FOR WINDOWS 7

Deci nu pot sa folosesc hdd-ul asrock alivenf5sli-1394 in locul Dvd-ului. Ce folder trebue sters? Nota in Win este 7,9 pentru ssd si porneste in 30 sec. As putea monta si un microSD cu adaptor. Folderul Cache a aparut iarasi pe C, iar continutul lui nu a fost dirijat pe alta partitie, asa cum am ales.

Intrebarea asrock alivenf5sli-1394 este urmatoarea: Ma puteti ajuta cu un sfat? Intrebarea mea personala este urmatoarea: La asrock alivenf5sli-1394 windows-ului am o eroare: Buna seara, Extraordinar de utila si benefica treaba cu mutarea fisierelor des pentru a se putea proteja SSD-ul.